Pure4sports de website voor al uw sportartikelen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Golf / Golfclubs /

Kinder golfclubs

Weergave:

Alles Over Kinder Golfclubs

Kinder golfclubs zijn speciaal ontworpen voor kinderen en hebben een kortere lengte, lichter gewicht en flexibelere schachten dan reguliere golfclubs. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten, afhankelijk van de hoogte en leeftijd van het kind. Het is belangrijk om kinder golfclubs te kiezen die geschikt zijn voor de grootte, vaardigheid en swing van het kind. Sommige fabrikanten bieden groeipakketten aan waarbij de clublengte kan worden aangepast naarmate het kind groeit.

Bij Pure4Sports kunt u gemakkelijk en snel kinder golfclubs en complete kinder golfsets bestellen. Wij bieden kinder golfclubs aan van topmerken zoals Taylormade, Skymax, Masters en Wilson. Of u nu op zoek bent naar losse kinder golfclubs of een complete set, bij Pure4Sports vindt u het allemaal.
 

Kinder golfclubs van topmerken

Bij Pure4Sports begrijpen we dat kinderen een speciale uitrusting nodig hebben om hun golfspel te ontwikkelen. Daarom bieden wij kinder golfclubs aan van topmerken zoals Taylormade, Skymax, Masters en Wilson. Zo kunnen kinderen met dezelfde kwaliteit golfclubs spelen als volwassenen, maar dan in de juiste maat en gewicht.
 

Losse kinder golfclubs en complete sets

Bij Pure4Sports kunt u niet alleen terecht voor losse kinder golfclubs, maar ook voor complete kinder golfsets. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw kind alles heeft wat nodig is om te golfen, inclusief tas en accessoires. Onze kinder golfsets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor verschillende leeftijden.
 

Bestel gemakkelijk en snel

Bij Pure4Sports kunt u gemakkelijk en snel uw kinder golfclubs en golfsets bestellen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen eenvoudig online worden besteld. Daarnaast bieden wij een snelle levering en gratis verzending bij bestellingen boven de 100 euro.


Meest bekeken producten

Pure4sports

Showroom Openingstijden:
ma t/m vr 9:00-17:00 za 12:00-16:00
Westerwerf 5A, 1911 JA Uitgeest, NL

Tel: +31 (0)85 8773179
E-mail: info@i-shopz.nl

Feedback Company


Om onze service verder te verbeteren vraagt Pure4Sports u altijd om uw mening.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid Betaalmogelijkheid
© 2024 - Pure4Sports
Alle bedragen zijn inclusief BTW